Angelica

Allt och ingenting.

Musik är känslor som inte kommer ut i ord.

Kategori: Allmänt

Du kan falla 100 gånger, jag ska rädda dig!
Du kan slå mig 100 gånger, jag ska älska dig!
Du kan springa så snabbt du kan härifrån, hur långt du vill, jag finns här ändå!
 

Dom ögonblick som man kan få ibland av en ny låt man hör på radion. Där man oftast hör någon låt som bara etsar sig fast. Och man bara måste veta vad den heter. Så man kan ladda ner den på spellistan.
Oftast så är det som låten kommer så lägligt ljust där man är i tankarna. Ju mer man lyssnar på den ju mer känner man att den klickar med känslorna.
 
Det är rätt skönt att hitta en sådan låt, som man bara kan försvinna in i. Har en speciell låt. En som är lite starkare och passar som handen i handsken. Låt mig vara din soldat!
 
Jag har sett hur den där skiten alltid tär på dig
jag kommer kriga för din skull och finnas där för dig
när du stupar nästa gång så vill jag bära dig
låt mig vara din soldat
 

Fast den är så djupt in på, så oftast blir jag bara arg och ledssen på varför den är så otroligt riktig.
 
(Tavlan gjorde jag till en julklapp)
 
 
Idag har Frank kommit in i öronen. Den liksom klicka den med, med vissa ord, som blev till andra känslor. Mer av frustration!
Den får mig att tänka så mycket, på det man har nära sig. Att man bara vill bli 10 meter längre än alla andra och bara skrika och be dom kolla vad dom ställer till med. Och vad dom inte gör! Åh vill bara göra allt jag kan. Men i samma stund står jag där och inte kan göra något. Det gör mig så ledssen och arg. Att man bara står där "utanför" och ser på vad som händer. Det ända man kan göra är att stötta och trösta personen. Jag vill göra ALLT för att mina nära och kära ska må bra!! Det är allt jag vill. Mår dom bra så mår jag bra!
 
// Angelica