Angelica

Allt och ingenting.

Karlskrona

Kategori: Allmänt

I lördags åkte Frida, jag, Lizette & Daniel ner till Sara & Martin i Karlskrona.
Vi kom iväg vid ca 12.
Så innan vi hämta Daniel, så åkte vi ner till systemet Frida & jag. Första gången jag gick själv :D hehe
Fick en tablettburk =) för jag hann o visa leget.

Sen bar det iväg neråt i landet när vi hade packat in oss och alla var klara.
Allt gick kanon ner. Vi körde några lekar. Namnleken var en av den krongligaste. Nästan alla namn som hade ett A el N vart svårast. Efter en heldel A:n så vart det mer svårare. Sen körde vi " jag ser" och att man skulle gissa en person som man tänkte på. Så det gjorde att resan gick mycket fortare. Sen ÄNTLIGEN kom vi fram till vår lilla gumma! =)
Så mysigt huset är!!! Förstår att dom trivs!

När vi kom tog vi oss en rundtur i huset o lite utanför. Sen så hade vi totalt glömt att köpa en present till Jonas som vi skulle till på 25års fest. Så vi fick åka iväg till Jämjö och köpa. Vi hitta en "wokpanna"(?). Sen brumma hem igen och äta lite mat, sen börja fixa oss till festen.
Först när vi kom fick vi smörgåstårta och dricka. Sen vart det lite sång sen efter ett tag vart det kladdkaka o grädde? o jordgubbar men tog inget av efterrätten. Sen börja alla korka upp =) och började bli glada i hattarna.
Folket som var där var super trevliga o snälla. Har ju barat träffat Jonas och sebbe bus. Av dom som var på festen. Men alla är så lättsamma och trevliga =)
Men alla var så jäkla långa, iaf i mina ögon. Var som om man stod o kolla upp i himlen, när man stod o prata med någon. Men vart lättare när man satt ner hehe. Men det säger sig ju själv. jaja..
Sjöng massa roliga sånger och fick höra en o annan med =) hehe.
Sen var det ju en trollkarl där med =) hehe. Asså jag förstår inte hur man gör. Men man ska ju inte veta heller men man känner sig ju så blåst! Haha..
Lizette fick gå upp och vara med på ett tricks =) Så glad hon vart.


Älgen Hans, han äter både sten o grus
Älgen hans han välter stora hus
Älgen älgen älgen älgen älgen
älgen älgen älgen älgen älgen
Älgen hans han har så stora horn


Den var rätt kul! hehe


det blev rätt kyligt. fick inte i mej så mycket så jag kunde va varm. Men Liz hjälpte mej inne på toan och satte toapapper på fötterna. Det var dom jag frös mest om. Men är ju känslig i vanliga fall med. Men när man går på grus o allt gör det så förbannat ont! Men det hjälpte med toapapper =)


När vi kom hem vid 3? Så vart det "efterfest" på Martins bekostnad! Haha! Sara, Lizette, jag, Frida & Daniel satt som döda sillar i soffan efter vi fått natta maten. Men inte Martin inte!! Han stod för hela föreställningen. tror till och med att det var stum föreställning :D haha! "Åh fy fan, vad vi gren förstår dU"



det får bli mer gånger att åke ner till dom! Hur mysigt som helst var det!



   

   

   

 





Det har vart den bästa helgen hitills! Massa skratt och skoj och massa galensakeper!
=)








Nu ska jag ta och föna håret sen får det bli att hoppa ner i sängen. Sista dagen på praktiken på den här veckan. ledig torsdag-fredag. Midsommarn firas hemma på lunch sen till fam tholander o co på Tättö =)
Mys mys!






Natti natti
Puss & kram
//Angelica