Angelica

Allt och ingenting.

Lördag

Kategori: Allmänt

Åkte bort till Lizette och satt ute och prata o stekte i solen. och satt och funderade på om jag skulle ta mej en öl till kvällen. Så annette hällde i mej massa saker. En var med Vatten och linfrö. Och det var som snor gubbar som åkte ner i halsen. Den andra var nåt för magkatarr, och det smaka lika dant som vätskeersättning som man får när man är magsjuk. O fy fan vad äckligt. Sen köpte jag actimel som hon sa att jag skulle ta med. Så man kan ju säga att den ölen var efter längtan och välkommen ner i magen.

Sen bar det hem för att äta med mammsen och lillen. Sen Blev det att ta cykeln bort till Liz igen i rosa huset.
Efter ett tag kom Jocke, Macce och Ingemar med och grilla. Blev att knäppa första ölen. Åh gud så gott det var. Har inte druckit sen den 25 december. Men har inte lidit av det. Har bara vart skönt att vara nykter. men men. Sen kom Sara med. Tog med henne hem till mej för att hämta 2 öl till, medans dom andra börja äta.
Sen vart det att sitta vid datan och sjunga sig hes. peppe tvinga mej att köra ett solo med. Så med bollar under fötterna så banga ja inte. Men det var kul. Så satt där inne ett tag med grabbsen.
Det var en trevlig kväll.


// ANGELICA