Angelica

Allt och ingenting.

Skön vecka

Kategori: Allmänt

Idag behövde jag inte följa med upp till mormor & morfar. Mamma åkte upp själv och fixa det sissta i rummet. Så nu är det bara pannrummet kvar.
Så när mammsen kom hem så gjorde vi iordnig oss och åkte ett varv till satn. Lämna lite kläder åt pappsen, och åkte till MAXI och handla. Var jätte mycket bra rea. alltså priserna. Var nästan som ullareds priser. hehe.
Så har haft en jätte mysig dag i satn med Mammsen & Hampus.



I torsdags så kick jag upp 07.15. För att följa med pappa och hämta en bil. Så tog jag vår bil hem. Sen upp till mormor & morfar, för att fortsätta städa/ränsa garaget. Men det var lite tidigt kännde jag. Men skönt att komma upp i tid för en gångs skull.
Hann knappt börja o plocka i rummet, förens en STOR jävla äcklig spindel kröp på väggen. Så då gick jag upp och satte mej hos mormor som satt ute. Sen gick jag ner o fortsatte. Sen börja med det 3:e rummet. Å efter ett tag, ja vad ser jag då!? Jo en till jävla äcklig spindel. Så då sket ja i att gå ner igen. Spände fast det vi hade på kärran, så pkte vi och kasta av det.
Så den här veckan har vi haft 6 fulla kärror med på tippen. Å det har vart mycket skit. Men det är ju förståligt om man sammlar på sig lite efter gokartar och texaco.
Så den här veckan har vart rätt så skön endå, trotts allt slit. För man har vart i full fart näst intill hela veckan.



Imorgon blir det att gå bort till Lizette & Tim. För att fira att Tim fyllt år. Så har köpt en passande prisent till han. Som jag hoppas att den kommer o vara till "god" nytta =) hehe, vem kan gissa vad det är. Dom som har vart hemma hos dom och kollat på film/pratat mm vet =)
Så hoppas att han blir glad.



// Angelica